Wassermann Grupa j.d.o.o. organizira WG KONFERENCIJU „Prijenos poslovanja sa starije na mlađu generaciju“, na kojoj će sudionici dobiti priliku raspravljati o stvarnim problemima s kojima se susrećemo unutar obiteljskih poduzeća. WG KONFERENCIJA će se održati 19. travnja 2016. godine u hotelu Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, 10000 Zagreb, s početkom u 9:00 sati.

WG KONFERENCIJA pod nazivom „Prijenos poslovanja sa starije na mlađu generaciju“ je jedan od projekata Wassermann Grupe j.d.o.o. U sklopu WG KONFERENCIJE održati će se predavanja na kojima će ugledni predstavnici poduzetničkih institucija te stručnjaci za obiteljsko poduzetništvo, kao i predstavnici obiteljskih poduzeća govoriti o prijenosu poslovanja sa starijih na mlađu generaciju. Cilj WG KONFERENCIJE je razmjena iskustava i mišljenja sudionika o izazovima obiteljskog poduzetništva, poticanje sudionika na aktivno sudjelovanje u raspravi, pokretanje diskusije, rješavanje problema te stvaranje podloge za godišnji WG Forum Wassermann Grupe j.d.o.o.

WG KONFERENCIJA je namijenjena prije svega članovima obiteljskih poduzeća, a onda i svima onima koji žele otkriti kako „dišu“ obiteljska poduzeća.

Stručni predavači savjetovat će sudionike WG Konferencije kako na najbolji način ostvariti potencijal koji imaju kao obiteljski poduzetnici, a da uz to očuvaju i osnaže obiteljsku harmoniju kao glavno načelo razvoja i garancije poslovnog uspjeha obiteljskog poduzeća.

Na ovoj konferenciji predstavnici obiteljskih poduzeća imat će priliku upoznati se sa postupkom MEDIJACIJE/MEDIJACIJE, kao metodom koja im može pomoći u postupku rješavanja kako pitanja „smjene generacije“ u obiteljskom poduzeću, tako i u rješavanja drugih vrsta nesuglasica u obiteljskom poduzeću kroz osnivanje Vijeća obiteljskog biznisa te izrade Povelje obiteljskog poduzeća.

Sudionici WG Konferencije imati će priliku u okviru mini-radionice također sudjelovati u simulaciji medijacije članova obiteljskog biznisa.

Ujedno će biti prilike čuti kako na razvoj obiteljskog biznisa u Republici Hrvatskoj gledaju predstavnici bankarskog sustava i visokog školskog sustava.

Prijavite se na WG KONFERENCIJU

  • I uplatom kotizacije u iznosu od:

 

Prijave i uplata:

od 5. travnja do 19. travnja 2016.

550 HRK

Ranije prijave i uplata

do 4. travnja 2016.

350 HRK

Studentske prijave:

 

150 HRK

  • Na račun:

Broj računa: HR7623600001102466179, Zagrebačka banka d.d.

Opis uplate: kotizacija WG KONFERENCIJA